Søgeoptimering

torsdag den 28. august 2008
Dagen i dag er gået med at lave lidt søgeoptimering for forskellige firmaer. Bland andre har jeg gang i lidt af et spændende projekt for en sexshop, som ønsker en bedre placering, og til sidst bedre omsætning. Sexshoppen hedder sexnetto.dk og har stort set alt inden for den erotiske verden. Lad det være dildoer, lingeri, film, andet sexlegetøj og helt over til oppustelige dyr med i hul i hrrrmmm. Sexshop.

Da jeg startede på projektet lavede jeg først en undersøgelse af konkurrenterne, og jeg blev chokeret! Er i klar over hvor mange online sexshops der er i Danmark? En simpel søgning på google, gav mange resultater. Gik siderne igennem, og da jeg nåede side 20 kom der stadig nye shops til listen :-O Jeg kunne se det ville blive en hård kamp for en ny SEO-mand i branchen. Ikke desto mindre er vi nu oppe på side 1-3 med vores nøgleord,. Traffiken er også steget, og omsætningen lige så.

En anden og større SEO udfordring er for en ejendomsmægler. Dem er der også nogle stykker af, og de ligger stærkt på søgemaskinerne. Ind til videre formår vi os kun med mere lokale opslag, men nu figurere den også kun i nordjylland, så det er ikke helt tosset.

1 kommentarer:

Martin Mortensen - Ejendomsmægler Tilbud sagde ...

Hvad vil det koste at komme til at ligge i top 3 på Ejendomsmægler?

Send en kommentar