Flere penge til singler

lørdag den 21. februar 2009
Realkredit Danmark fastslår at singler får flere penge, hvis den nye skattereform bliver vedtaget.

"Stort set alle landets singler får en økonomisk gevinst ud af Skattekommissionens forslag, fastslår Realkredit Danmark. " - epn.dk

Det var da noget jeg kunne bruge til noget, flere penge til mig selv, hehe. Læser man artiklern lidt igennem, står jeg dog ikke til at få så meget ud af det, øv bøv. Jeg er jo ikke helt gældsfri, da jeg stadig betaler af på min motorcykel. Så om jeg få lidt mere eller ej, bliver nok ikke noget jeg mærker i den store sammenhæng alligevel.

Jeg synes ikke selv jeg har mærket så meget til finanskrisen endnu. Jeg har dog lært hvor nemt det er at handle i udlandet over nettet, og spare mange penge. Det kan jeg takker Rene for.

- Stay single, get more money -

Internet explorer 6 er forældet

fredag den 20. februar 2009
De fleste kender til internet explorer, men hvad mange ikke ved, er at de sidder i en forldet udgave af den. Browseren er fra 2001, og siden da er der sket meget med udviklingen på internettet, og hvordan man laver hjemmesider. Internet Explorer understøtter ikke de nye standarder, og er meget usikker, da der ikke længere bliver lavet opdateringer til den.
Det betyder også, det tagere længere tid at udvikle til internet explorer 6. Mere tid, flere penge!

En samling webbureauer i Norge er gået sammen i kampen imod internet explorer, ja selv microsoft norge er med på den.

Jeg mener derfor også vi bør have en ligende kampagne herhjemme, ja på verdensplan, så vi kan få den ud af verden. I den anledning er jeg i dag blevet gjort opmærksom på drop-ie6.dk , som kommer med gode argumenter, både for udvilkere og brugere, hvorfor man skal opgradere eller skifter til et alternativ. Der er tilmed en blog på siden, så man kan diskutere kampagnen derinde.

Bio pejs drevet af bioethanol

Ser man rundt omkring på nettet, ser der ud til at være et stort marked for disse bio pejse. I forhold til hvad jeg troede, findes der i hvert fald en god del forhandlere, som sælger dem online i deres webshop. Jeg ved ikke hvordan de har det, i denne finanskrise, hvor forbruget er blevet sat ned, i den gennemsnitslige husholdning. Før eller siden må markedet blive fyldt, så det er om at være med, nu hvor der er.

Det ser da også ud til atvære fedt med en biopejs. Mange illustrationsbilleder erstatter godt nok, det der ville vlre tv'et, med en bio pejs. Det får de ikke mig til, jeg skal nok finde et andet sted at placere den, hvis det endelig er.

Hvor mange af jer har en bio pejs derhjemme, og er det noget i kan anbefale? Godt nok ser det fedt ud, men ville da gerne hører om nogle erfaringer med dem alligevel.

4 ansøgninger om ugen

fredag den 6. februar 2009
Det har i lang tid været sådan, at man som arbejdsløs på kontanthjælp, skulle søge 4 jobs om ugen. Et koncept som er skruet helt forkert sammen. Jeg ved jeg delere denne mening med mange. Når først man har søgt alle de jobs man kan finde, som er relevante for en, så er man tvunget til at skrive ansøgning til firmaer, som hverken du eller de har interesse i. Mange har prøvet det, og jeg har også selv været der. Når man arbejder med computere som jeg gør nu, så er den rigtige retning at gå i måske ikke et arbejde på en maskinfabrik. Hvad er det, der får det offentlige til at presse folk ud i stillinger de ikke kan bestride alligevel? Svejning, maskiner, cnc-fræsning, ja mange forskellige ting man ikke har erfaring med, men bliver tvunget til.

Her er nogle af de ting, som bare ikke er noget for en programmør, og alligevel kender jeg folk der har søgt stillinger, fordi kommunen har sagt de skal:

aluminium, aluminiumsbearbejdning, autocad, automatdrejning, bedfræser, bedfræsning, boreværksarbejde, boreværksarbejde, boring, cncdrejning, cnc-drejning, cncfræsning, cnc-fræsning, drejning, fremstilling af stålstativer, fræsning, konstruktion, konstruktion af stålstativer, maskinfabrik, maskinfabrikken, maskintegning, messing, montagearbejde, pladebearbejdning, plasmaskæring, plast, rustfri, rustfrit, skærebrænding, skæring, smedearbejde, spånløs bearbejdning, spåntagende bearbejdning, spåntagning, støbejern, stålkonstruktion, stålstativer, svejsning, svejsning i aluminiumsvejsning i rustfri, svejsning i støbejern, tankfremstilling, valsning, vandskæring, vandstråleskæring

Det siger mig ingenting, og heldigvis slap jeg selv på et hængene hår, for at skulle ud i disse job inden for disse fag. Et at min praktik som vinduespudser havde nogen positiv effekt på nogen, ud over jeg fik slået fast, det ikke var det jeg ville.