Brug af baggrunde på sociale medier

søndag den 4. december 2011
Bruger du sociale medier meget? Det gør du nok hvis du læser dette. Hvad er din holdning til, at man selv kan bestemme sin baggrund på sine profilsider. Jeg kan ikke rigtigt hitte ud af, om jeg synes det er godt eller skidt. På den ene side er det forvirrende, at layoutet hele tiden skifter farve når man surfer rundt, og på den anden side er det da også meget sødt med et personligt tema.

Der er dog nogle enkelte som bruger det bedre end andre. Det kan være billeder af dem selv, lidt om hvem de er, hvilken virksomhed de arbejder for m.m. Bare til at give lidt mere information om hvem de er, uden man skal til at finde det på den platform man nu er på.
I går kom jeg forbi Scott Stratten's (UnMarketing) youtube profil. Det er en alternativ baggrund, hvis man har en HD skærm vel at mærke! Den indeholder navn, kort resume om ham, humor, billeder, og til sidst men ikke mindst en reklame for hans bog med teksten "If you can afford a screen this big then you can afford to buy my book". Jeg grinte højlydt og tænkte fedt fundet på! Nu manglede jeg bare en call to action, så jeg kunne købe bogen. Det er så ulempen ved baggrundsbilleder.



Jeg må erkende jeg blev så fascineret af det, at jeg så lidt flere videoer end den ene jeg kom efter, og på ingen tid, havde jeg forudbestilt hans bog på amazon.co.uk. Impulskøb på nettet, jo det sker engang imellem.

Kender du andre der bruger deres profilbaggrund på alternative måder, så må du meget gerne lige smide den som kommentar herunder :-)