Reklamebureau Ultimate Web

tirsdag den 9. december 2008
Jeg har arbejdet for meget, og slappet for meget af på det sidste. Det er nok den største årsag til at denne blog har stået stille på det sidste. Vi har en del at lave, og vi er i en overgangsfase til et nyt CMS system vi har lavet i .NET. Da jeg ikke selv har lavet noget på det (endnu), er jeg stadig kun ved at lære .NET og strukturen i systemet.

De personlige projekter går det heller ikke for hurtigt med. Er ved at lave en ny personlig hjemmeside, hvor jeg prøver at ligge lidt mere strategi indover, og sætte nogle mål for den. Da den bygger på vores nye CMS, er det en god måde at lære og motivere på.

Projektet med pølsemix for Rene, sker der heller ikke så meget med. Det ser ud til han ligge ok stabilt i bunden af side 1 på google, men det kunne være sjovt at få ham højere op. Det er som sagt kun for at vise og demonstrere hvordan man optimere på hjemmesider, uden at rører dem! Det er nemlig en aftale at Rene ikke rører noget på sin hjemmeside, og jeg har på ingen måde adgang til systemet eller filerne.

0 kommentarer:

Send en kommentar