Windows 7 og rss feeds

søndag den 10. maj 2009
Det har godt nok ikke været den mest interessante weekend jeg har haft, selvom der har været en ekstra fridag. Det er vidst ikke blevet til meget andet end et par timers arbejde, en gang rengøring, lansering af eapy.dk på et alt for tidligt stadie, og en installation af windows 7 RC på min gamle laptop. Jeg er ikke kommet så langt med windows 7, så jeg kan sige så meget. Ind til videre jeg bare godt tilfreds.
Tiden er bare smuttet væk, med den ene film efter den anden, og ligegyldig surfing på nettet. Har primært forsøgt at finde nogle flere blogs, som kunne være interessante at følge med på, men det blev heller ikke til det store. Jeg er dog kommet frem til, det kunne være fedt at få specielmalet min mc-hjelm, så den passer til biken :-)

0 kommentarer:

Send en kommentar