Ny bil og nye tider

mandag den 10. januar 2011
Der sket noget utroligt i december måned. Over en weekend (da det begyndte at sne), besluttede mig jeg mig for, at det vejr gad jeg ikke. Jeg gik derfor fluks igang med at lede efter en lille vinterdyt, men som tallene for indkøb vedligeholdelse fløj rundt, endte det at det blev en helt ny bil! Jeps, jeg er nu bilejer igen. I.flg. banken bliver det dog på bekostning af min motorcykel, men nu må vi se til foråret, om den virkelige bliver solgt eller hvad.
Med en bil til rådighed, er der nu nogle nye muligheder, og jeg er derfor begyndt at møblere lidt om derhjemme, da jeg nu kan transportere større ting. Jeg har allerede været i Ikea 3 gange på den første måned :-P Jeg har dog ikke fået købt de helt store ting endnu, men det kommer nok en dag. I dag vil jeg bare nøjes med en lille skohylde, og evt. noget gardinværk til mit køkken.

0 kommentarer:

Send en kommentar