Ny seng

fredag den 10. juni 2011
Efter problemer med ryggen, i flere år end jeg kan huske, besluttede jeg at nu måtte jeg få fat i en ordentlig seng. Med en stram økonomi, har jeg været en del kritisk, for som jeg fandt ud af, så tilbyder ingen nogen former for prøveperiode eller garanti, hvis sengen ikke lever op til ens forventninger.
I butikkerne fandt jeg ud af, at skummadrasser som bl.a. Tempur måske var det bedste. Jeg var dog lidt skeptisk, da det er en helt anden type seng at ligge i, men det er vel vane sag?
Efter at have prøvet samtlige senge i Aalborg, faldt valget på enseng fra Tempur gennem Gades Møbelcenter i Aalborg. Sengen virkede god, og jeg fik rigtig god service derinde.

Nu har jeg så fået sengen hjem, og haft den i 14 dages tid, og hvilken succes :-D Der gik lige et par dage, inden madrassen og jeg passede sammen. Sådan er det med det formstøbte skum. Jeg sover virkelig godt i sengen nu, og jeg har ikke haft nær så mange problemer med ryggen som førhen. Det kan dog nå at ændre sig, og en egentlig konklusion, vil jeg ikke komme med før om 3 måneder. Ind til videre er alt dog positivt.

0 kommentarer:

Send en kommentar