Streaming tjenester, spotify, netflix, viaplay

lørdag den 20. april 2013

Det er en fantasik verden vi er kommet ind i. Man behøver ikke længere betale i dyre domme til tv-udbydere og deres faste pakke, købe den film og musik man vil se og høre. Det meste klares med nu med streamingtjenester, og jeg er faldet pladask for det. Jeg køber stort set ikke film længere. Jeg er dog lidt hifi nørd, og kan godt lide god kvalitet, så lidt blu-ray bliver det dog til i hjemmebiografen.

Den største klage jeg har er i mod viaplay og deres ps3 app, den sucks. Jeg er betalene bruger af viaplay, men det holder vidst kun måneden ud. Jeg har svært ved at finde det jeg vil se, og stjerne markeringer er ikke tilgængelige. Det ville ellers være en god måde at finde programmer og film på pc'en, og så se på ps3. Det fungere ikke, så man skal finde alt igen på ps3'en, og det er bare en langsom affære at navigere rundt i, og hvem kan skrive (søge) med en fjernbetjening?

Spotify bruger jeg adskillige timer om dagen hjemme, på arbejdet og i bilen. Her er det jeg savner mest en landscape mulighed af skærmen, da jeg også bruger min telefon til navigation. Jeg har heldigvis fundet en app den anden dag, som tvinger apps til at ligge ned. Søg efter Rotation Lock på Google Play.

0 kommentarer:

Send en kommentar