Børnelamper

søndag den 18. januar 2009
At købe en lampe kan være svært. Skal det være i den billige ende, eller må det gerne være en designer lampe, simpel eller kompleks at kigge på? Hvis man har lyst til noget af det mere sjove, så kan man kigge efter børnelamper. lampe shoppen som jeg linker til, har et sjovt udvalg af børnelamper. Alt lige fra klovne, skibe til flyvemaskiner. Gå ind og kig, og se hvad du selv synes.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Måske du skulle følge med på min blog på sidelinien. Der kommer en masse om nye og sjove lamper, og andet inden for belysning

Unknown sagde ...

UPDATE: Jeg synes da jeg skriver om nogle ok ting ind i mellem, og alligevel bliver det indlæg her ved med at ranke højest i mine statstikker. Har jeg bare sat mig på ordet børnelamper eller hvad?

En lampe er ikke bare en lampe. Jeg fik ødelagt en lampe i weekenden, og måtte jo med hast få købt en ny. Det er jo ikke noget man bare gør. Jeg endte i Ikea, med 2-3 forskellige lamper jeg ikke kunne vælge imellem :-/ Men jeg kom da hjem med 2 fornuftige pendul lamper, så nu kan jeg se noget igen :-D
Jo, de havde et udvalg af børnelamper, men det var ikke lige det jeg søgte *G*

Elektro sagde ...

Så skal de bare hænges op også ;-)

Send en kommentar