Biopejs til kulden

fredag den 27. marts 2009
Nu troede jeg lige vi skulle have forår, og så byder weekenden på kulde, regn og evt. lidt sne. Så sidder man igen og ønsker sig til en varm biopejs i lejligheden. Der er nu noget hyggligt over en pejs. Med en biopejs, ja så er det muligt selv i en lejlighed hvor det ikke er muligt med en traditionel brændeovn. Det kunne virkelig være hyggeligt, selvom jeg ikke lige ved hvor jeg ville plasere den, om jeg så fik den forærende.

I stedet må jeg nøjes en varm kop kaffe, en dyne og mit tv. Det giver bare ikke samme effekt som en pejs eller biopejs.

4 kommentarer:

Jesper Christiansen sagde ...

Hej Daniel.

Ja, en biopejs er et hyggeligt element / møbel i hjemmet, men man skal ikke se det som en primær opvarmningsform. Til det er biopejsen for dyr og besværligt at anvende. Fordelene ved en biopejs er i mine øjne følgende:

- en biopejs kræver ikke skorsten og kan installeres alle steder
- en biopejs er forholdsvis billig i anskaffelse
- en biopejs sviner og støver ikke
- en biopejs soder ikke og skal ikke rengøres med andet end en klud
- en biopejs kan fås i utallige udformninger og design
- en biopejs er meget miljøvenlig sammenlignet med en træfyret pejs

Jeg driver virksomheden biopejs.com ( http://www.biopejs.com ), hvor jeg forhandler et bredt udvalg af skorstensfri pejse. Biopejse, elpejse og gaspejse er alle gode muligheder for at få en pejs, hvis man ikke har mulighed for skorsten derhjemme.

Skal man have samme effekt som en alm. pejs eller brændeovn skulle du tjekke mine gaspejse. Jeg har lige selv fået en installeret en CMC gaspejs model 350 hjemme i min egen private bolig og den sidder jeg i sofaen og kigger på lige nu...det er genialt! (og varmt, hehe)

biopejs sagde ...

Nu er det snart vinter igen, så kunne det være du skulle genoverveje, om ikke det var på tide med en biopejs? En biopejs er lidt speciel i forhold til en almindelig pejs, men på den gode måde :-)

Biopejs sagde ...

Nice-blog om Biopejs godt forklare om dig hver faktor biopejs. Jeg kan godt lide den måde du fortæller i indlæg om brugen af ​​biopejs. Hvordan kan vi bruge sin på en måde, lille mængde biobrændsel køre for lang span tid.

Biopejs sagde ...

Jeg tror, ​​du er en stor hjem dekoratør. Jeg tror du sikkert gjorde noget for din biopejs

Send en kommentar