Nyt projekt

fredag den 3. april 2009
For en uges tid siden kom jeg endelig igang med et projekt, som jeg har haft liggende et stykke tid. Da det er mit eget projekt, skal jeg finde tiden til det i min fritid, og det kan godt være lidt svært i disse travle tider.
Uden at sige for meget, går projektet ud på at håndtere nogle nogle rss feeds til din fordel. Det vil sige, du kan tilmelde dit feed, og få det præssenteret i et index af mange andre feeds, delt op i forskellige kategorier. Det findes i forvejen en del ligende sider derude, også et par danske i mellem dem. Men kan man som programmør ikke finde lige præcis det man leder efter, så laver man det selv, og tager oplevelsen med af det. Det værste der kan ske, er at jeg blivere klogere af min erfaring med xml filer og .net, så helt galt kan det ikke gå.

Jeg håber at kunne have noget acceptabelt online, inden for den næste måneds tid, men kun tiden kan vise om jeg når det. Jeg vil derfor heller ikke sige jeg har valgt at kalde siden eller projektet endnu, men håber du vil følge med det næste stykke tid, og tage godt i mod det, når det kommer.

0 kommentarer:

Send en kommentar