Rengøring med nanoteknologi?

onsdag den 29. april 2009
Jeg synes ikke jeg bestiller andet, end at vaske min motorcykel, og har længe gået og tænkt på, om man skulle prøve nogle nano produkter. Nanoteknologi kan mange ting nu til dags, og selv i dagligdagen kommer der mange spændende produkter efterhånden. Jeg har fundet en side som handler meget med nano rengøringsartikler, både til husholdning og biler/mc/båd etc.

Mit generelle problem for tiden, er bare almindeligt støv, men så snart det regner lidt i lille Danmark, ja så ved alle hvordan en bil kommer til at se ud, og det er ikke andetledes for en motorcykel.

Men virke disse nano produkter? Det koster jo lidt mere end normale rengøringsprodukter, så jeg er stadig lidt skeptisk, for at købe det, bare for at prøve det af.

0 kommentarer:

Send en kommentar