Grafikkort HD 5870

fredag den 18. december 2009
Lang tid siden sidst, men det kunne godt skyldes jeg fik erhvervet mig et nyt grafikkort til min computer. Nærmere betegnet et ATI HD 5870, det nye flagskib fra ATI. Ind til videre har jeg kun positive ting at sige om det. Det kan tage så godt som alt, og ja, jeg er sikker på det kan køre Crysis.

Siden jeg fik det hjem har jeg stort set ikke lavet andet end at game forskellige spil. Det er faktisk gået hen og blevet lidt dyr affære det med at spille computer. Jeg har fået købt mig en lang række spil, og af de største af dem kan nævnet Modern Warfare II, Need for speed shift, Tropico 3 og Dirt 2. en række fede spil, som giver grafikkortet mulighed for at afprøve sine kræfter.

Går der stadig nogle rundt, og venter på at få deres nye grafikkort? Mange havde et problem med at få fat på dem i starten. Selv benyttede jeg en god kontakt til Hiway Data i Hjørring, som have kortet hjemme 2-3 uger efter release. Noget tidligere end mange andre kunne klare det til :-) Så men jeg gamede, kunne jeg fryde mig over alle dem, som ikke kunne gøre andet end at vente.

0 kommentarer:

Send en kommentar