Hvad sker der så?

fredag den 15. januar 2010
Det er ikke meget jeg får skrevet her på bloggen for tiden. Det skyldes ikke rigtigt manglen på noget at skrive om, men tidspres. Det er simpelthen ikke nok timer i døgner for tiden. Enten spiller jeg Mordern Warfare II, eller også ser jeg Gilmore Girls. Når jeg er færdig med den, har jeg en række bøger som jeg hellere må se at få læst, inden teknologierne bliver forældet igen, hehe.
Et eller andet sted er det nu også godt nok, for jeg går med planer om 2 gange sommerferie i år, så mit underholdningsbudget er næsten i nul. Jeg var jo ikke på ferie sidste år, så i år tager jeg revance med Dubai og Athen, så der må spares lidt på en række punkter, hvis jeg skal finde råd til det.

Vil ikke så meget mere lige nu, men skal nok se om ikke jeg de næste måneder kan blive lidt mere aktiv. Så kommer motorcyklen også snart på vejene igen, så skal der sikkert nok blive lidt at skrive om. Jeg ligger i hvert fald inde med abstinenser efter at komme ud og kører igen. Det er en hel måned siden det sidst har været vejr til det! øv øv.

0 kommentarer:

Send en kommentar