Netbook eller iPad

lørdag den 13. februar 2010
Diskutionen er alle steder på nettet, efter at Apple præsenterede deres nyeste skud på stammen, iPad'en. Der er ingen der rigtigt ved hvad iPad'en er. De fleste steder bliver den som en forvokset iPhone med en 10" skærm. Eller en mellemting mellem en iPhone og en netbook, men da den heller ikke har keyboard, er det lidt en mellemting. Alt den forvirring betyder, at de fleste ikke ved hvad de skal synes om den, og de fleste foretrækker derfor en netbook, hvis de skal have en "computer" med en 10" skærm.

Selv har jeg også svært ved at se hvad jeg ville bruge en iPad til. Den er for stor til at bruge som telefon. Som netbook? Nej, så ville jeg hellere have et rigtigt keyboard, end et onscreen der i forvejen optager den begrænsede plads. Måske man kunne bruge den som elektronisk fotoramme? Bare en meget dyr en af slagsen, men det er mit bedste bud, ind til andet er bevist.

Selvom jeg deler holdning som mange andre, så er overbevist om det nok skal blive en succes. Der er så mange appel fans derude, som ikke kan se og høre hvad andre de siger. De er simpelt helt besat af det firma, at jeg kan få det helt dårligt en gang imellem.
Som en ven sagde til mig den anden da. "De kunne lancere en hundelort, med et Apple logo på, og den ville stadig sælge". Jeg tror ikke der er meget galt. for mange er Apple jo også en sindstilstand.

0 kommentarer:

Send en kommentar