X-Fi Titanium Fatal1ty

søndag den 10. oktober 2010
Jeg har ny haft mit X-Fi Titanium Fatal1ty lydkort i et stykke tid, og det har været lidt op og ned.
Det hele startede nemlig med, at jeg fik installeret nogle drivere, som åbenbart ikke var så glade for windows 7 64-bit eller resten af mit system. Det skete ofte at jeg pludselig ikke kunne bruge min mus og keyboard, og andre gange gik computeren helt ned.
Det endte i en formatering, hvor jeg efterfølgende nøjes med at installere driveren, og den DTS encoder jeg skulle bruger, og nu kører det hele meget mere stabilt :-)

Jeg må sige, jeg ville ønske jeg havde købt det noget før. Alt for længe har jeg måtte nøjes med et stereo phono kabel fra min computer til min forstærker, men nu er det koblet op med et optisk toslink kabel, der giver 5.1 lyd, og ingen analog støj! Der er sgu fedt at få noget ordenligt lyd igen.

DTS encoderen og Creatives X-Fi Crystalizer synes jeg fungere rigtigt godt. Med lidt finjustering, virker det som om, man får et bredere spektrum ud fra sine mp3 filer, som ellers godt kan være lidt flade i det.
Lydkortet er selvfølgelig købt hos min yndligns forhandler og supporter Hiway Data i Hjørring.

0 kommentarer:

Send en kommentar