Google+, tak for invitationen

mandag den 4. juli 2011
Google prøver nu igen, at komme ind i de sociale media. Det har tidligere prøvet med Orkut, Wave og Buzz, men med begrænset succes. Nu prøver de med det, som skal være den kommende konkurrent til facebook.
Ind til videre ser det dog mere lovende ud, end med deres tidligere projekter, så jeg ser frem til at følge Google+ i fremtiden. Det er tydeligt de har lagt mere arbejde i det, selvom der stadig mangler en del features for at kunne konkurrer med de store.
Google+ er stadig et lukket netværk, som man skal inviteres til, så det bliver stadig udviklet, men som webudvikler vil jeg være med fra starten, for at se potentialet i det. Derfor er ens netværk stadig lidt begrænset, men det vokser sig stille og roligt større med invetes. En metode Google er kendt for at bruge. Vil de konkurrere med facebook og andre sociale medier, er jeg dog overbevist om, at der skal noget rigtigt markedsføring til denne gang.

Ind til videre siger jeg 1.000 tak til Jakob Elnegaard, for at have invitere med i netværket, så jeg også kan være med hvor det sker!

1 kommentarer:

Jakob sagde ...

Hejsa, du kan da sende glæden videre til jrgellett@gmail.com

Send en kommentar