HTC sensation

torsdag den 28. juli 2011

Jeg har nu haft min HTC sensation i 2,5 dag, og ganske rigtigt har den opfyldt et behov jeg ikke vidste jeg havde.
Den har erstattet min computer en del, da jeg nu har mulighed surfe fra telefonen. Den har også erstattet tv guiden på min yousee boks, da deres App til telefonen er hutigere at bruge.
Med sin duel kerne processor, kører alt flydende. Ingen lag eller ventetider. Vis jeg skal komme med noget negativt, er det at HTC har sine app til email, Facebook og Twitter. Kombineret med androids egne apps, skulle kontoen sættes op flere steder, og det er svært at beslutte om man vil bruge den ene eller anden app til email.

Ind til videre giver jeg telefonen 5/5.

Ps. Dette indlæg er skrevet fra telefonen, uden problemer :)

0 kommentarer:

Send en kommentar