Min mobil overtager min pc

fredag den 7. september 2012

Som fattirøvs arbejdende :-p har jeg kun haft min android smartphone og min stationers computer til diverse ting. Jeg var derfor på jagt efter en media server, netværkharddisk, netbook eller andet, som ikke brugte så meget strøm, når jeg skulle på streame media til min ps3. Min søgen virker nu til at være overstået. Et 32gb sd-kort til min telefon og twonky mobile, klare det hele. Nu kan jeg streams de fleste ting direkte fra min telefon, uden at skulle bruge flere elektroniske apparater.
I samme omgang har utorrent også lige udgivet en klient til android, så nu
har jeg også en torrent klient. Nu behøver jeg derfor ikke at have min computer tændt, når jeg skal hente en torrent. Billig i strøm/drift.
Nu mangler jeg bare at kunne downloade mine YouTube abonnements videoer på min telefon, så jeg kan streame dem til min ps3.

0 kommentarer:

Send en kommentar