Idrætsforening

mandag den 1. september 2008
I dag er det meste af dagen gået med reperation af computere. Det skulle ikke have noget med receptionen at gøre, men bare en dårlig start på ugen, meget dårlig. Backup er en god ting, men man kan ikke tage backup hvert 2 andet minut, så der gik nogle data tabt for Jan :-( Op på hesten igen Jan, dagen i morgen kan kun blive bedere.

Den tid jeg fik, har jeg brugt på en ny Hjallerup Idrætsforening. Vi er ved at afslutte projektet som omfatter en administration af trænere, spillere, forældre, hold og kampe. Alt sammen smeltet sammen med mulighed for udsendelse af e-mail og sms'er til de forskellige grupper. Børn og unge bruger nettet meget i dag, og ved hvordan en computer fungere, så det er kun en naturlig ting at tage skridtet videre og give dem et forum, hvor de kan snakke sammen. Forumet har de fleste ting, som et moderne forum har, uden at det bliver overdrevent med alle mulige funktioner. Nemt og simpelt, så selv de mindste kan være med.

Nu er det ved at være aften, og så vil jeg se om ikke jeg kan give vores Ultimate SMS et løft med et par nye features. Ultimate SMS er en service hvor du kan sende sms'er til forskellige grupper af tilmeldte, eller alle på én gang.

0 kommentarer:

Send en kommentar