Web Marketing Manager

torsdag den 18. september 2008
Det er ikke meget i har set til mig den sidste uges tid, men har har til dels været syg, og haft utroligt meget at lave i forhold til normalt. Tirsdag og onsdag har jeg været på kursus i Kolding hos IBC, International Business Colage. Et "Web Marketing Manager" kursus, hvor vi lærer en del om hvorfor det er vigtigt at markedsføre på nettet, hvordan man gør og hvad man skal passe på. Det er spændende at lærer lidt mere om selve processen bag større projekter, og hvad man selv kan gøre for at nærme sig samme succes. Det er noget andet end sidde og programmere 8 timer om dagen, så dejligt med noget varigernde arbejde og informationer. Det hjælper mig til at give et bedre indblik i hvad de 2 over mig render og laver, og ikke mindst hvorfor de gør det, når jeg og vi andre "almindelige" fastansatte synes det virker tåbeligt til tider.

Kursuset forløber over ca. et halv år med ca. 2 dage om måneden. På den måde bliver det ikke stressende med alt den infomation og viden vi får. Bare de første 2 dage her, har været utroligt tætpakket med viden, som der sundes og bearbejdes. De næste gange glæder jeg mig til forhåbentligt at lære noget mere teknisk med ting som adWords og nyhedsbreve.

Jeg skal se om jeg kan finde tid til at skrive engang om dagen eller hveranden, selvom det kan være svært, når man sidder med det/de samme emner flere dage i træk.

0 kommentarer:

Send en kommentar