Bio pejs drevet af bioethanol

fredag den 20. februar 2009
Ser man rundt omkring på nettet, ser der ud til at være et stort marked for disse bio pejse. I forhold til hvad jeg troede, findes der i hvert fald en god del forhandlere, som sælger dem online i deres webshop. Jeg ved ikke hvordan de har det, i denne finanskrise, hvor forbruget er blevet sat ned, i den gennemsnitslige husholdning. Før eller siden må markedet blive fyldt, så det er om at være med, nu hvor der er.

Det ser da også ud til atvære fedt med en biopejs. Mange illustrationsbilleder erstatter godt nok, det der ville vlre tv'et, med en bio pejs. Det får de ikke mig til, jeg skal nok finde et andet sted at placere den, hvis det endelig er.

Hvor mange af jer har en bio pejs derhjemme, og er det noget i kan anbefale? Godt nok ser det fedt ud, men ville da gerne hører om nogle erfaringer med dem alligevel.

1 kommentarer:

Biopejs sagde ...

Dagens mest de mennesker, der bruger bio pejs. Og jeg kan lide den måde, du tager interesse, hvem folk bruger biobrændsel. Det er ganske interessant, vi interesserer os for brug af biobrændstof.

Send en kommentar