Flere penge til singler

lørdag den 21. februar 2009
Realkredit Danmark fastslår at singler får flere penge, hvis den nye skattereform bliver vedtaget.

"Stort set alle landets singler får en økonomisk gevinst ud af Skattekommissionens forslag, fastslår Realkredit Danmark. " - epn.dk

Det var da noget jeg kunne bruge til noget, flere penge til mig selv, hehe. Læser man artiklern lidt igennem, står jeg dog ikke til at få så meget ud af det, øv bøv. Jeg er jo ikke helt gældsfri, da jeg stadig betaler af på min motorcykel. Så om jeg få lidt mere eller ej, bliver nok ikke noget jeg mærker i den store sammenhæng alligevel.

Jeg synes ikke selv jeg har mærket så meget til finanskrisen endnu. Jeg har dog lært hvor nemt det er at handle i udlandet over nettet, og spare mange penge. Det kan jeg takker Rene for.

- Stay single, get more money -

0 kommentarer:

Send en kommentar