Træning, træning og mere træning

fredag den 7. august 2009
Det blev ikke til mere cykling om morgen i denne uge, hverken før eller til arbejde. Jeg sagde jo jeg ikke kunne stå tidligt nok op. Ved ikke lige hvad der gik af mig mandag morgen, da jeg ikke kunne sove.
Det betyder dog ikke, at jeg ikke har været ude og cykle siden. Tvært imod, så har jeg cyklet en lille smule længere dag for dag efter arbejde. I dag blev den længste tur hidtil på 42km. Mit gennemsnit blev dog ikke så højt, men det var heller ikke planen i dag. Det var bare en stille og rolig tur, bare længere end de andre dage. Jeg kunne dog godt mærke de sidste par kilometer, at jeg blev lidt mere træt. Kroppen kørte nærmest i automat gear det sidste stykke, bare et lavt gear hehe.
Elsker min nye Trek FX 7,3 cykel. Det er godt nok lige før jeg overvejer, om jeg skulle have købt en racer i stedet for, med det tempo jeg har fået sat for døren, hehe. Nu må vi lige se tiden an, om jeg bliver ved med at cykle så meget. Det stopper nok til vinter engang, da jeg ikke er så god til det med at motionere i frostvejr. Så må jeg bare igang til foråret igen.

Ud over en uge med træning hver dag, så har jeg fødselsdag i dag, 25 år! Ved ikke om jeg fik opfyld alle mine mål inden de 25 år, men ét gjorde jeg i hvert fald. Jeg har købt motorcykel. Det er godt nok 2 år siden nu, men det var i hvert fald et mål at tage kortet og købe mc inden :-)

0 kommentarer:

Send en kommentar