Ny livstil? Ja, nu må vi se

mandag den 3. august 2009
I dag er min første arbejdsdag efter sommerferien, så jeg gik tidligt i seng, og satte vækkeuret som normalt, så jeg kunne snooze den 2-3 gangen, inden jeg står op. Det var helt unødvendigt, for jeg vågnede en time for tidligt, så mens jeg lå der med, kunne jeg kun tænke på 2 ting. Enten skulle jeg tvinge mig selv til at sove igen, eller også skulle jeg cykle en tur, da det ville være fedt og noget nyt for mig om morgen.
Beslutter mig for cykelturen, og springer ud af fjerne, så jeg kan nå bare 15 km, skulle jo også have morgenmad og bad på den ekstra time! Hopper i tøjet, finder cyklen frem, åbner hoveddøren, og nedtur, det regner, ikke så meget, men det regner. Ikke noget jeg har de store erfaringer med, og har ikke rigtigt tøjet til at cykle i regnvejr. Fuck det tænker jeg, vender mig om og finder en anden t-shirt samt en vind/wannabe vandtæt jakke, som man ellers ikke kan ånde ordenligt i, og smutter afsted alligevel.
Jeg er netop hjemvendt, og sidder med min morgen mad, og har den fedeste fornemmelse lige nu. Jeg har rent faktisk motioneret FØR arbejdstid. Normalt har jeg problemer med overhovedet at stå op. Ikke engang dengang jeg løb flittigt, kunne jeg stå tidligt nok op om morgen til at komme afsted.

Bliver der en efterfølger? Nu må vi se, tvivler på jeg kan fortsætte med at stå så tidligt op. Det vil kræve jeg går tidligere i seng end normalt, og synes ikke jeg kan undvære den time om aftene. Målet er dog at komme til at cykle på arbejde, også 15 km, og det har jeg jo lige vist jeg kan! Så er der bare lige det med sved og skifte tøj etc. som jeg egentlig ikke gider rode rundt med. Selve cykelturen vil jeg dog gerne.

0 kommentarer:

Send en kommentar