Razorpit

fredag den 28. august 2009
Jeg købte for ikke så lang tid en RazorPit i håb om at spare penge. Jeg var godt nok lidt skeptisk i starten, for om deres teori nu også holdte vand. Det gjorde det ikke bedre dag jeg åbnede pakken, og så det bare var en plastik dims.
Den skulle jo prøves, så jeg havde gemt nogle gamle barberblade, som var blevet godt slidte. 1 uge eller 2 senere, efter brug af RazorPit, kan jeg godt se virkningen af den. Den gør virkelig dine barberblade skarpere ved at rense dem. De siger det virker bedst, når man behandler barberbladene fra nye af, men RazorPit kan klare opgaven, selv med mine godt slidte nogle. De bliver ikke som nye, men gode nok til man kan bruge dem lidt længere tid.
I de lange løb er jeg nu helt sikker på RazorPit vil være en besparelse.

Jeg tror det bliver/er en stor succes, så det var nok ikke helt dumt at patentere deres RazorPit verdensnyhed.

Du kan læse mere om RazorPit på deres hjemmeside RazorPit

0 kommentarer:

Send en kommentar