Zitcom nede

onsdag den 16. september 2009
Det ser ikke for godt ud for zitcom, med underselvskaberne unotel, wannafind, curanet m.f.. Igen til aften lader det til, de er under et større DDOS angreb, da det stort set er umuligt at komme igennem til noget i deres datacenter. Det er ikke første gang det er sket, og det er ved at være deprimerende. I sær fordi det altid sker i enden arbejdstiden, eller når man vil lave overarbejde :-/ Jeg synes snart de skylder mig nogle penge :-D

Det er bare mig, hvad med alle de firmaer som har hostet deres hjemmeside og webshops hos Zitcom. Det kan være en betydelig omsætning de går glip af på sådan en aften. Hvis jeg husker rigtigt, så er det anden gang inden for et år, hele datacentret har været nede, og før det var det vidst 1,5 år siden det var nede sidst.

Hvor meget er det acceptabelt et datacenter er nede? Jeg synes sjældent jeg oplever det med de hjemmesider jeg bruger til dagligt, udover min egen og i forbindelse med arbejde.
Det har før været TDC's skyld det har været nede, men jeg er lidt ligeglad med årsagen, når min hjemmeside ikke virker, så virker den ikke! Man må da kunne lave et system så ikke det sker, og med en sikker redundant linie som virker.

Nå, kan vel kun ligge mig på sofaen og slappe af nu.

0 kommentarer:

Send en kommentar