Julen er skudt i gang

tirsdag den 27. oktober 2009
Jepper, har lige været ude og handle, og gæt engang, man kan knapt komme ind i forretningen for bare peppernødder :-/ Skal julen virkelig starte så tidligt i år? Jeg mener, det er jo stadig oktober! De kunne da godt lige vente til slutningen af november i det mindste. Er det nu også nødvendigt med julestemning 2 måneder om året? Det ender jo med det ikke engang er noget specielt til sidst, når det fylder så meget af året.

Om ikke andet, har jeg allerede købt min julegave til mig selv :-P Nemlig min Slanket®, et tæppe med ærmer, genielt siger jeg bare!
Ok, jeg har købt to ting, for har også fået mit nye grafikkort til computeren, ATI HD 5870. Det performer satme godt. Har endnu ikke prøvet så mange spil endnu, men ind til videre kan jeg makse grafikken ud :-D

God jul og godt nytår

1 kommentarer:

Specialmaskiner sagde ...

Ja, julen kommer godt nok tidligere og tidligere som man siger. Måske ikke helt rigtigt, men det er tidligt i år i hvert fald.

Send en kommentar