Steam or not

lørdag den 7. november 2009
Nu har jeg gået hele ugen, og lagt op til jeg skulle spille Tropico 3 hele weekenden, og hvad sker der så. Steam har ikke styr på deres release datoer :-( timeren nåede ned på nul, og så skete der ikke mere. Man kunne stadig ikke hente spillet. Efter lidt tid, sagde timeres så igen 5 timer til release. men suk, efter endnu lidt tid blev datoen sat til den 13 nov., altså først næste fredag :-( De siger selv det var en fejl og beklager det.
Hvordan fanden kan de have en nedtælling over en uge, uden de har opdaget det var den forkerte dato de havde angiven. Havde de så i det mindste kommet med en officiel udmelding om at spillet var blevet udsat, så kunne man leve med det. At de laver udgivelsestidspunktet om EFTER nedtællingen har ramt 0, det er sgu bare dårligt kundeservice. Man skal endda ind i deres forums, for finde en ubrugelig undskyldning, stadig ikke nogen melding på e-mail, selvom aftalen da spillet blev bestilt, var at det kunne hentes d. 6. nov.

Jeg er/var ny til steam, og jeg når ikke engang at købe det første spil, før de har fucket i det. Efter hvad jeg kan se i deres forums, så er det langt fra første gang, denne type hendelse har fundet sted. Tror bare jeg tager min forretning et andet sted hen, hvor jeg ved at servicen er i orden.

0 kommentarer:

Send en kommentar