1 million giraffer

tirsdag den 19. januar 2010
Internettet har efterhånden været her længer, og de unikke idéer svinder ind. Det dig ar der fra tid til anden, kommer en eller anden med en ide om at vise hvad man kan med internette. Der er set eksempler på x antal besøgende for en date, milliondollarhomepage.com og andre ligende ting.

Nu er turen kommet til en mand, der vil bevise at man via internettet kan samle 1 million giraf billeder. Det er ikke bare hvilke som helst giraffer, da der er et par enkelte regeler. Giraffen skal være en kreation man selv har lavet, og dem må ikke være lavet på computer. Samme girafkreation fra flere vinkler tæller heller ikke, da det vil være samme giraf.
Så kom igang med at tegne en giraf på papir, lave en af balloner eller hvad du kan . finde på. Det er ikke så svært, og skulle du mangle inspiration, så er det bare at tage et kig på den halve million billeder, der allerede er samlet.
Han har givet sig selv til 2011, til at få samlet billeder af 1 million giraffer. Pt. er han lidt over halvvejs, så det virker ikke til at være helt umuligt, omend jeg ikke helt kan finde ud af hvornår projektet startede.

Har du selv et internetprojekt du arbejde på, eller bare haft idéen til?

1 kommentarer:

Bigbullies sagde ...

Det kunne være man skulle lave samme princip med hunde :-D

Send en kommentar