Mit eapy.dk rss katalog

fredag den 23. april 2010
Jeg tror det er lidt over et år siden jeg startede på mit eapy.dk projekt. Selve hjemmesiden skulle være et indeks af forskellige rss feed fra internettet. Det var ikke meningen hjemmesiden skulle blive til noget stort. Faktisk var det et mindre projekt, der skulle lære mig lidt mere om rss2 og håndtering af XML i .NET. Det lærte mig da også nogle ting, og jeg har i dag nemmere ved at arbejde med xml generelt :-) Kort efter, eller omkring samme tid jeg fik lavet hjemmesiden, kom Microsoft med deres .NET 3.5, som indeholdt syndicate feed. Kort sagt understøttelse for rss2 og atom feeds. Det var jeg selvfølgelig lidt træt af, da jeg lige havde brugt måneder, på stort set at parse det hele selv :-/ Jeg mistede derfor lidt energien til egentlig at arbejde videre med hjemmesiden, og "lancerede" den med et beta logo. Lidt i stil med Google og deres mange services.


Det første års tid var det næsten kun mig selv der tilmeldte feeds, og jeg havde derfor ikke så mange, og det tog sin tid bare at komme op på 50 feeds. Jeg legede derfor lidt med idéen om, at når der kom 100 feeds, måtte jeg gøre noget ved hjemmesiden. Jeg havde jo set, at det nok ikke ville ske.

Den sidste måneds tid er der dog sket et eller andet. eapy.dk er blevet listet i et indeks over rss indeks'. Det har fået tilmeldingerne til at eksplodere. Set i forhold til tidligere. Godt nok kan jeg se, at det primært er  1 eller 2 der sidder og tilmelder feeds, men feedene ser reelle ud, så de bliver godkendt.
Sagen er nu den, at jeg har rundet de 100 tilmeldte, eller gør det meget snart. Har ikke det officielle tal på denne computer. Jeg bliver derfor nok nød til at gøre lidt ved hjemmesiden, så det er nemmere at finde rundt i de forskellige feeds, så de ikke skal slås om forsiden alle sammen.

UPDATE: Måtte lige tjekke, 102 feeds er der tilmeldt :-D Så det går fremad!

0 kommentarer:

Send en kommentar