Linkkatalog, linkhelper

søndag den 9. maj 2010
Denne weekend kom til at gå hurtigere end jeg lige havde håbet på. Jeg satte mig for at blive færdig med den nye linkhelper.dk, og det endte med lidt flere features end planlagt. Derfor er det nu søndag eftermiddag, og jeg kan starte min weekend :-/ Hjemmesiden blev dog færdig nok. Nu skal det bare lige blive hverdag, så jeg kan få ændret DNS'en på den nuværende side, så den kan komme online:-D
I omgangen med den nye side, er der blevet ryddet godt op i dobbelttilmeldinger og gamle sider der ikke findes længere.Der røg alligevel en del sider i svinget der. Utroligt så mange gange, det samme link kan blive tilføjet!
 
Tilmeldinger fortsætter på også på eapy.dk, så det må blive det næste projekt. Det er bare en lidt større omgange, at få styr på en masse feeds, end en række små simple links.

0 kommentarer:

Send en kommentar