AdSense og klikke på egne reklamer

torsdag den 10. juni 2010
Hvor meget skal der egentlig til, for at Google lukker ens konto pga. snyd? Ind imellem kommer der nogle interessante annoncer på mine egne sider, og det giver mig et dilemma. Jeg vil gerne klikke på annoncen, og læse mere om emnet, men det kan jeg ikke. Jeg er stort set altid logget ind på min Google konto, og fra den samme maskine, kan de alligevel godt regne den ud. Det variere så lidt, om jeg helt opgiver at finde ud af mere om annoncen, eller om jeg åbner en ny tab, og prøver at stave mig frem til det annoncerede domæne, men så får jeg ikke den rigtige destinationsside.


Jeg kender kun selv er par enkelte tilfælde hvor kontoen er blevet lukket, og vil derfor ikke selv trykke på mine annoncer, uanset hvor fristende det måtte være. Den ene fik lukket sin konto næsten med det samme, da han ville teste AdSense ved at trykke på et par af hans annoncer. Det andet tilfælde jeg kender til var åbenlys forsøg på snyd, så den har jeg ikke meget til overs for.
Jeg ved altså at de lukker kontoer, hvis de har mistanke om snyd, og der er ikke så meget man kan gøre.

Har du nogle erfaringer med blokeringer af AdSense kontoer?

Tryk ikke på dine egne annoncer, og opfordrer ikke andre til at trykke på dine annoncer!

2 kommentarer:

Mathias Bak sagde ...

I wordpress findes der nogle plugins der løser dette problem :-)

Unknown sagde ...

Hej Mathias.
Det lyder da interessant. Har du et link til det, for kunne da godt tænke mig at vide hvordan de løser den problemstilling.

Send en kommentar