Sommerferie, not

søndag den 27. juni 2010
Det var vidst lige weekenden at de fleste gik på sommerferie. Jeg må desværre vente nogle uger endnu, men jeg glæder mig til det bliver min tur. Først et smut i sommerhus med storesøster, og derefter et smut til Dubai med Kristoffer :-D
Jeg glæder mig sindsygt meget til at komme ud i ørken og se hvordan det er i virkligheden. Man har jo set meget på TV, men nogle ting skal bare opleves. Ørken og skiferie, jeg har ikke været på nogle af delene før, men med Ski Dubai, bliver det til en to i en ferie, hehe. Hvordan de har fået idéen til at bygge et snelandskab i ørken ved jeg ikke, men det lyder for fedt til at gå glip af.
Til trods for den lidt øde lokation, så er Dubai jo en storby, så det bliver min tradition med en storbyferie. Hvad er bedre på en storbyferie, en verdens nuværende højeste bygning  Burj Duba. Vi håber så meget det er muligt at komme op i den. Der skulle eftersigende være en udkigspost på 125. etage, så mon ikke.

0 kommentarer:

Send en kommentar