Opdatering af rss katalog

tirsdag den 8. juni 2010
Mit feed katalog eapy.dk fortsætte med at vokse hurtigere end jeg kunne forestille mig, og det giver lidt belastning på siden.
Ind til videre har jeg bare opdateret cachen over feeds ved en gang i mellem ved page load, og det er jo ikke optimalt i længden. Slet ikke nu hvor kataloget er ved at være så stort, at man næsten ikke kunne komme ind på siden, uden at skulle vente 5-10 sekunder :-( Jeg har derfor fået lagt det over i noget javascript ajax, så det nu kører i baggrunden :-) Det holder forhåbentlig det næste lange stykke tid.

Ud over brugervenligheden, er google også begyndt at se på loadtiderne på hjemmesiderne, og så holde det ikke med en loadtid på 5-10 sekunder, så der skulle gøres noget, og det skulle være nu.
Når jeg få lidt mere tid, vil nye indlæg automatisk komme frem på forsiden, så man kan følge med i opdateringer, uden at skulle loade siden forfra.

0 kommentarer:

Send en kommentar