Nike+ sportsband

tirsdag den 25. maj 2010
I weekenden fik jeg et nike+ sportsband og sensor. Dem der kender mig, vil vide at jeg cykler en del for tiden, og dette nike+ koncept, går altså ud på at løbe. Jeg er derfor kommet på lidt af en prøve, da jeg har fundet ud af det ikke helt er det samme.


Nike+ går ud på at måle ens ydelse mens man går og/eller løber. Det kan beregne distance og energiforbrug mens man løber, og når man kommer hjem, smækker man sensoren i computeren. De lagerede ture bliver uploadet til nikeplus.com, hvor man kan følge sine præstationer.
For at holde motivationen i gang, har de lavet et helt community og livsstil ud af det. Det er muligt at tilmelde sig forskellige udfordringer. Eks. har jeg som nystartet meldt mig til udfordringen om at løbe 365 km i år 2010.
Man kan også sætte sine egne mål op. Det kan være et mål om at løbe længere, hurtigere eller energiforbrug. Jeg har derfor sat mig et mål om at forbrænde 7000 kalorier på 4 uger. Jeg er spændt på om det lykkedes, men det bliver nok ikke til meget cykling i den periode, omend jeg er foran mit mål.

Hvis man vil have noget hjælp til at komme i gang, eller forbedre sine præstationer, er der forskellige træningsprogrammer man kan tilmelde sig. Også her er jeg er med, og tilmeldte mig et 12 ugers træningsprogram, som har for mål at træne mig fra gang til løb, med en udholdenhed på 25 min. Jeg har her de første par dage, dog fundet ud af at det var sat under målet for mig, da jeg kan følge med programmet og lidt til, så overvejer at droppe det, og finde et på et højere niveau.

En sjov gadget, og lidt afveksling fra cyklen :-) Nu mangler jeg bare et par nye løbesko, da dem jeg har vidst har løbet sine kilometer tilbage i tiden.

0 kommentarer:

Send en kommentar