Skriveskåret eller skær selv?

fredag den 21. maj 2010
Stod i det lokale supermarked den anden dag. Jeg skulle shoppe lidt ost til morgenmaden. Det er ikke noget jeg normalt gør, så jeg kiggede efter priserne for at få et hurtigt overblik og billigt og dyrt. Udvalget var måske ikke det største, men de hele oste lå mellem 55-65 kr/kg, så det hjalp mig ikke så meget.
Jeg overvejede om det i det hele taget var nødvendigt med en hel ost, og kiggede derfor efter de mindre skiveskåret pakker. Så kunne man også lige spare det besvær. 120 kr./kg. lå prisniveauet på, for samme ost som kunne købes til 55 kr./kg.!! Jeg tog bare den hele ost!

Hvem eller hvad bruger de til at skære den ost ud med, siden den kan blive dobbelt så dyr? En specielt der skal have et par tusind kroner i timen, eller en high tech laser? Jeg ved det ikke, men det virkede godt nok absurd dyrt.

God weekend til alle herfra :-)

0 kommentarer:

Send en kommentar