Kvinder og blogging

mandag den 23. august 2010
Som en kombination af interesse, surfing på nettet og søgemaskineoptimering, søger jeg ofte på nettet efter forskellige blogs. Af en eller anden årsag havner jeg på en masse blogs skrevet af piger. Hvor mange blogs kan der lige være om mode, sko, tøj etc. Jeg synes det er helt utroligt så ofte jeg havner på en blog med et billede af en sko, eller dem selv lege modeller. Er der så stort et publikum, at der kan være interessant at drive sådan en blog, eller er det bare mig der er "uheldig" at havne på disse sider.
Der findes blogs skrevet af alle typer personer, og om alle mulige emner, men det undre mig at de disse kvinde blogs kan springe så meget frem i mine resultater. Er kvinder bedre til at skrive og holde blogs opdateret, så de rangere bedre. Det er vel generelt kendt, at kvinder er gode til at snakke, og noget kunne type på, de har ført denne egenskab videre ud i blogverden.
Det er lidt interessant at der findes så mange der lave søgemaskineoptimering, men alligevel er der et overvælg af almindelige blogs der dominere. Jeg synes det viser hvor dygtige søgemaskinerne er blevet til at skelne imellem de rigtige og "falske" blogs.
Selvom jeg selv arbejder med søgemaskineoptimering, synes jeg kun det er godt, da det ellers ville blive for nemt, og der ville blive en endnu større overflod af unyttige blogs og informationer på nettet. Det eksistere nok stadig, men de bliver i det mindste gemt væk i baggrunden af søgemaskinerne som google.

0 kommentarer:

Send en kommentar