Måle underholdningsværdi

onsdag den 25. august 2010
Med et begrænset budget, kan det være svært at beslutte sig for, hvordan man skal bruge sine penge. En af de metoder jeg bruger er en underholdning/tid faktor. Kort sagt, og kun udført med hurtig hovedregning prøver jeg ofte at regne på hvor mange timers underholdning jeg får for mit køb.
Det sidste 1,5 år har jeg brugt en masse penge på film, men faktisk er det en halvdyr underholdningsfaktor på mit budget. Det er muligt det tjener sig ind på længere sigt, hvis det er en god film, men på kort sigt finder jeg computerspil bedre. Det giver mange flere timers underholdning for de samme penge.
Det er nok også grunden til at jeg bruger en del penge på min computer for tiden, med nye grafikkort hardiske m.m. I sidste ende tror jeg dog stadig det er billigere end alle de film.

Så hvad kan vi se frem til at spil i fremtiden? Jo en masse, men jeg ser frem til det nye F1 2010 fra codemasters, det nye worms som kommer på steam om et par dage, og til foråret (7-9-13) Test Drive Unlimited 2. 1'eren er et af de spil jeg har brugt længest tid på, så glæder mig vildt til 2'eren kommer.

0 kommentarer:

Send en kommentar