Youtube Movies

mandag den 30. august 2010
Youtube diskede den anden dag op med ca. 400 film, som man kan se gratis. Det er selvfølgelig ældre film, men der er noget for en hver smag, og der er da også enkelte gode imellem.
Jeg besluttede mig derfor at se en tilfældig film, for at se hvordan kvalitet osv. var. Skuffelse uden lige. Jeg ved ikke om jeg fik valgt den forkerte film eller hvad, men et gammelt VHS bånd havde været bedre end det :-( Billedet lignede noget der var optaget med et gammelt mobilkamera eller webcam, for at blive vold komprimeret efterfølgende. Lyden var heller ikke noget at råbe hurra for. Det lød til at komme fra selv samme mobil som det var optaget med.
Jo vel, jeg ved det da godt, filmen var fra '87, og teknologien var ikke så god dengang, men jeg vil mene at have set bedre fra de tider! Jeg tror helt klart det har noget at gøre med den kvalitet, de har fået lov til at streame det i. Der må da være nogle bestemte aftaler ang. kvaliteten? Jeg mener, youtube understøtter 4096p nu! Det bliver vidst komprimeret til 1080p, og selv det bliver komprimeret, men alligevel er det impornende kvalitet, og trækker en del data. Så jeg kan ikke forstå at kvaliteten skal være så dårlig på de film de har lagt ud.

Hvad siger i til det? Se youtube movies her. Er det bare mig der er blevet helt van til den nye HD verden med blu-ray og HDTV?

0 kommentarer:

Send en kommentar