MTB i Rold Skov - før

tirsdag den 31. august 2010
Det er ikke meget jeg har fået trænet på det sidste. Det har faktisk kun været en enkelt gang i weekender den sidste måneds tid. Forrige søndag var jeg ude på 40 km i stiv modvind og op ad bakker, jeg var helt færdig da jeg kom hjem, aldrig har jeg været så flad efter en tur.
I søndags var det så kun 20km i skide godt vejr og næsten vindstille. Der ville mit knæ/ben bare ikke helt være med, så jeg fik ikke forlænget ruten. Jeg pressede dog godt på, og endte da også lige med et snit over 25 km/t (godt på min Trek FX 7,3 cykel)

I morgen står den så på firmatur med MTB i Rold Skov. Hvis jeg husker rigtigt, er det den lange rute på 23km vi skal ud på. Det kan godt være at det er en "social tur", men kender jeg os ret bliver der en masse intern konkurrence! Med det smule træning jeg har lavet på det sidste, så dør jeg da helt når vi skal ud på den rute. 23km er ikke noget problem, men på en cykel man ikke kender, en MTB, i bakke landskab, offroad, ja så kræver det en masse energi!
Hvis jeg overlever turen, skal jeg nok vende tilbage med hvordan det gik, men forvent ikke det blive samme aften!

0 kommentarer:

Send en kommentar