WeekEnd

søndag den 29. august 2010
Så er weekenden ved at være overstået. Jeg fik spillet Mafia 2. Et fedt spil, hvor der er gjort meget ud af stemningen, så man bliver helt fanget. Det var som en interaktiv film. Historien kunne dog godt have været lidt længere, for med mangel på free roaming, var det en kort fornøjelse. Det trækker gevaldigt ned, at man ikke bare kan få lov til at kører rundt i byen bagefter. Hvis spillet ikke er lavet til at man skal gå frit rundt, forstår jeg slet ikke de har gjort så meget ud af at lave en hel by, hvis det kun er enkelte områder man kommet til at se.
Der går dog rygter om at free roaming kommer til Mafia 2 som DLC på et senere tidspunkt. Det kan jeg bare ikke bruge til noget, ny har spillet skuffet på det punkt, og jeg føler ikke helt jeg fik hvad jeg betalte for.
Jeg læste mig også til, at sidemissionerne blev pillet ud af spillet? Men hvorfor!!! Der mangler indhold i det spil. Man kan kun håber på at det også kommer som noget DLC. Hvis de udvider spillet med DLC, skal det bare ikke være alt for dyre pakker, for så kan det være lige meget for mig.
Som mange andre vil jeg give det 7/10 overall score pga. det manglende indhold og free roaming. Graffik, lyd, stemning, cutscenes og eksisterende historie er næsten top dollar, og helt klart penge værd.

Nu skal den bare stå på lidt Worms Reloaded resten af dagen :-)

0 kommentarer:

Send en kommentar