MTB i Rold skov - efter

torsdag den 2. september 2010
Det var godt nok lidt af en omgang. Jeg var godt klar over, at 24km i skov på MTB, ikke ville være det samme som 24km på en almindelig cykel, men alligevel. Det var lidt mere anstrengende end jeg havde regnet med, mest pga. af alle bakkerne.
Det tog os ca. 2,5 time at komme igennem ruten. Den ene time gik vidst godt nok med at holde små pauser, shhh... Jeg er nu dagen efter, stadig en smule udmattet, og kan mærke turen i hele kroppen. Man bliver rystet godt igennem, så det kan mærkes arme, ben, hænder, ryggen, ja over det hele.

Ja, det var lidt hård, men ud over det, så var det sgu meget sjovt at prøve. Det var jo næsten som at være barn igen, hvor man bare drønede rundt på sin cykel. Der var ikke så meget træning over det, i hvert fald ikke for mig. Det var bare at komme fremad, og have det sjovt, uden at tænke på så meget andet. Ikke at der var tid til at tænke på andet, for med sten, huller, op og ned ture, så er der nok at se til, for at tage den rigtige rute, og holde den rigtige gearing så ikke man går i stå. Det kræver sgu lidt skills.

Det kunne godt gå hen og ske igen, men så skal jeg vidst være i lidt bedre form, da jeg ikke var helt på toppen.

0 kommentarer:

Send en kommentar