Save the Wave

lørdag den 14. august 2010
Google har valgt at stoppe udviklingen på deres Wave applikation, og jeg synes det er sørgelig nyhed. De begrunder det med at tilslutningen var for lille. Jeg mener mere det var deres markedsføring der var for dårlig, for ikke at sige ikke eksisterende. Det er kun 3 måneder siden at det blev offentliggjort for alle, men ingen jeg snakker med, har set nyheder eller reklamer for det.
Det kan godt være Google er store, og de kan få succes ved at hype deres produkter, men waven er en speciel applikation, som er målrettet en mere snæver målgruppe, og derfor har hypen ikke hjulper så meget. Hype er ofte godt til privat personer, men wave har haft et stort potentiale for erhverskunder, og de lever ikke med på denne hype.

Hvis du som mig støtte op omkring Google Wave, synes jeg du skulle gå ind på http://www.savegooglewave.com/ og give din støtte til kende. Der findes også adskillige facebook grupper, som er oprettet for at rede Google Wave.

1 kommentarer:

andy sagde ...

We all know that behavioral changes take time. The question is also - has innovation been focused in the right direction? perhaps many people are not ready for a mix of such applications and rather see them run independently, for specific scenarios. For a good example of that I recommend trying verishow.com and showdocument.com.

Send en kommentar