100km fornøjelse i nordjylland

tirsdag den 23. juni 2009
Det er som bekendt sankt hans aften i aften, lidt endnu. Jeg vidste i ikke lige hvor jeg skulle tage hen, eller hvad der skete rundt omkring, eller om jeg bare skulle blive hjemme og slappe af. Jeg fandt ud af med mig selv det ville blive for kedeligt at blive hjemme i det gode vejr, så jeg startede motorcyklen, og kørte så afsted, for at se hvad der skete rundt omkring.

Vejen gik ud til Hou lystbådehavn, men der skete ikke så meget, eller noget på vejen. Jeg holdte dog en pause ved vandet og lod tankerne flyve afsted, og bare nød udsigten. Efter det gik turen videre op forbi Hjallerup, da et par stykker havde snakket om at tage derop. Jeg ved ikke om jeg var sent på den, eller de var startet tidligt, for da jeg endelig fandt bålet, var der fattigt med folk, og dem der var der, var vidst på vej hjem. Det så nu ellers ud til at have været meget hyggeligt, men jeg fortsatte min fornøjelsestur. Skulle jo også hjem og sove, det er jo almindelig arbejdsdag i morgen, så det var nok bare mig som var lidt sent på den.

På vejen fandt jeg da et par bål rundt omkring, nogle med selvskab af den ældre del af befolkningen, og andre med en flok unge mennesker, som havde lavet en hel fest ud af det. Så kender vi Danmark, haha.

En hyggelig tur i det nordjyske, på en dag hvor vejret ikke kunne være bedre til at køre motorcykel. Ikke for varmt, ikke for koldt, solen i passende vinkel, ingen vind, det var bare som det skulle være!

0 kommentarer:

Send en kommentar