Dagens Motion = Ny cykel

mandag den 29. juni 2009
Jeg tror jeg er ved at blive syg! Nu har jeg været ude og cykle 2 dage i træk. Og jeg er kommet frem til den konklusion, at jeg virkelig har behov for en ny cykel, en der ikke er rusten alle steder, en der kan holde luft i dækkene, en der har lige hjul, hehe. Nu ligger min problem så bare i, at jeg ikke rigtigt har pengen. Har simpelthen lavet for mange "store" invisteringer det sidste halve år, at lønkontoen ikke er så glad længere.

Jeg er blevet lidt glad for denne Avenue spirit xs4000, men den koster godt 7.000,- Selvfølgelig skal jeg falde for en dyr cykel, hehe. Det er jo mig, jeg kan ikke nøjes med det billigste, men har heller ikke råd til det dyreste. Min erfaring synes bare at sige mig, man får bedre og mere holbare produkter ved at købe lidt dyrere.

Så Nu er mit såørgsmål til dig, hvad kan du anbefale i samme kvalitet, men billigere penge. Det behøves ikke nødvendigvis være nyt, selvom jeg er glad for nye ting :-)

2 kommentarer:

Send en kommentar