Børnelamper

fredag den 26. juni 2009
Jeg lavede på et tidspunkt noget søgemaskineoptimering på nogle børnelamper. I den forbindelse skrev jeg et indlæg om børnelamper og lamper generelt her på bloggen engang. Det er snart lang tid siden, og der var vidst ikke noget specielt over det, men alligevel er det ordet "børnelamper" jeg får flest hits på fra søgemaskinerne.

Den gang jeg lavede det, var der da alligevel lidt konkurrence på ordet børnelamper, så jeg kan ikke helt forstå antallet af hits til denne blog. Der er åbentbart flere end man lige skulle tro, som bevæger sig om på side 2 på søgemaskinerne, for at finde denne blog. Ikke at jeg får noget ud af det, men det er da stadig ret interessant alligevel. Så nu laver jeg dette indlæg også om børnelamper, for at se om jeg kan få flere hits endnu.

Er du havnet her fordi du ledte efter børnelamper, kan jeg da anbefale Ran Light, som har et fornuftigt udvalg i sin webshop.

0 kommentarer:

Send en kommentar