Alle de indlæg her

søndag den 28. juni 2009
Har du lagt mærke til, at der det sidste stykke tid er blevet lavet et indlæg om dagen? Det er et lille eksperiement, eller nærmere en bekræftelse på det jeg allerede ved. Jeg har nemlig en google webmaster konto på denne blog. Der kan man se hvor en masse ting, blandt andet hvor ofte google kommer forbi bloggen, og tjekker efter opdateringer.
Da google kommer forbi oftere på hjemmeside med skiftende indhold, altså hjemmesider med aktivitet, ville jeg se hvor hurtigt jeg kunne få google til at skifte mening om denne blog, og få den til at komme forbi noget oftere. Et par dage med indlæg lige efter hinanden, og jeg kunne allerede se en stigning i antallet af besøg fra google botten.
Førhen, da der ikke var så meget aktivitet her, kom den forbi 1-5 gange om dagen. På nuværende tidspunkt, en uges tid med et indlæg om dagen, er gennemsnittet for de sidste 90 dage, allerede oppe på 8 gange om dagen. Ud fra hvad jeg lige kan se i deres statistikkurve, kan google botten snildt komme forbi 10 gange om dagen nu.

Google har der også med at ranke sider højere, som har et flow af aktivitet, så jeg vil også komme til at ligge højere på google, med denne strategi. Så det har altså noget at side, at man bidrager med noget til internettet, frem for bare at lave en statisk hjemmeside, som bare fungere som et udvidet visitkort.

0 kommentarer:

Send en kommentar