Pivotpoint.dk

mandag den 29. juni 2009
Hvor ligger din hjemmeside på google og de andre søgemaskiner?

I går skrev jeg lidt om aktivitet på hjemmesiden og hvad det havde af betydning. Jeg har et eksempel mere, som viser hvor vigtigt det er. For engang havde jeg også en blog på min pivotpoint.dk, men den røg ud, da jeg fik installeret et nyt cms, som endnu ikke har et blog modul (det kommer!).
Før det, kunne jeg kæmpe hjemmesiden op bladt de øverste resultater ved at søge efter "Daniel Nielsen", og nu er den ikke længere at finde på de første 5 sider. Ganske simpelt fordi der ikke sker noget derpå længere. Det er en ren visitkort/cv side nu. Fordi Daniel Nielsen er et forholdsvis almindeligt navn, gik der ikke lang tid fra bloggen forsvandt, til siden røg ned. Det er et kapitel for sig selv, at lancere ny hjemmeside. Man skal være parat til at kæmpe lidt, for at komme op igen.

0 kommentarer:

Send en kommentar