Frisk frugt, hvordan gør de det?

torsdag den 25. juni 2009
Har du nogensinde undret dig over hvordan supermarkederne kan have frisk frugt hver dag, fra den anden ende af verden?

Ikke at jeg faktisk ved det, men har ladet mig fortælle de høster frugten, lang tid før den er moden, og så er de som regel behandlet med en masse kemiske stoffer, så de kan holde til transporten.

Jeg kom til at tænke på det den anden dag, da jeg købte en bakke ferskner. De var ok, og kunne godt spises, hvilket jeg gjorde med et par stykker af dem. Resten fik lov til at stå en dag, og hvilken dag det var. Dagen efter var de bare helt perfekte, hvordan gør de det? Det gad jeg godt vide. Høster dem på præcis lige det tidspunkt, så dagen efter jeg har købt dem, så er de perfekt modnet! Er det en masse matematiske formler, eller er det mon bare ganske almindelig prøv, fejl, lær af dine fejl.

Ved du noget?

0 kommentarer:

Send en kommentar